Werken bij
Leerkracht middenbouw vanaf 2023-2024

Leerkracht middenbouw vanaf 2023-2024

 

De Elout van Soeterwoudeschool heeft 130 leerlingen en bestaat uit 20 teamleden. De school staat in Tarwewijk. Bij de school hoort tevens Peuterspeelgroep De Kleine Elout waar we de voorschool verzorgen aan 20 peuters.

Wij geloven dat elke leerling recht heeft op een goede toekomst. De leerkracht staat daarbij centraal. De basisvakken waarin (rijke) taal een grote rol speelt, worden door de leerkracht gegeven. Onze ambitie is om meer thematisch te gaan werken. Wij werken met onderwijsplannen en vanuit stichting leerKRACHT aan onze professionele cultuur. Daarnaast hechten we veel belang aan werkplezier.
Wij zijn een #Klassewerkplek geworden! Dat betekent dat de school uitblinkt in #werkgeluk. We zijn trots op de impact in het werk dat wij doen, er is veel ruimte voor groei en wordt de school ervaren als thuisbasis.

Elout van Soeterwoudeschool is onderdeel van schoolbestuur PCBO. PCBO bestaat uit 3 kindcentra, 11 peuterspeelzalen, 21 basisscholen en 4 speciaal (basis)onderwijs scholen.
 
Dit zoek jij in een baan
 • Lesgeven aan kinderen die jou echt nodig hebben voor een goede toekomst.
 • Klein team, goede sfeer en sterke kwaliteitszorg.
 • Een schoolcultuur waarbij zowel de professional als de persoon gezien wordt.
 • Met 28 scholen binnen PCBO zijn er diverse mooie opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Hierbij kun je denken aan doorgroeien als IB-er, reken- of leesspecialist.
 • Voor startende leerkrachten en zij-instromers wordt er extra coaching naast begeleiding op scholen aangeboden.
 • PCBO biedt een tijdelijke arbeidsmarkttoelage op alle scholen.
 • Ook bieden wij goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een extra reiskostenvergoeding woon-werk, fietsregeling, goed pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, eindejaarsuitkering en 428 verlofuren.
 
Hier herken jij jezelf in
 • Je bent bekwaam om les te geven.
 • Je wilt een belangrijke rol spelen om kinderen gelijke kansen te bieden.
 • Je staat open voor reflectie en wilt je graag ontwikkelen.
 • Je wilt een bijdrage leveren aan de professionele cultuur in de school.
 • Je hebt een nieuwsgierige houding naar verschillende levensovertuigingen en beschouwt deze als waardevol voor de ontwikkeling van leerlingen.

 

Hart voor ontwikkeling

 

Wij zien onze PCBO scholen als een stabiele kracht in de dynamische omgeving van Rotterdam. Een oefenplek waar iedere leerling in veiligheid zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Waar éxtra aandacht is voor leerlingen die dat nodig hebben, waar iedere leerling welkom is en zich ook welkom voelt. Waar binnen het levensbeschouwelijke onderwijs wordt uitgegaan van een gelijkwaardige ontmoeting tussen alle leerlingen en collega's. En dat doen we al meer dan 125 jaar. PCBO stimuleert de professionele ontwikkeling van alle werknemers en biedt uitstekende begeleidingsprogramma's voor starters en zij-instromers. Individueel en in teamverband wordt scholing ingezet om eigentijds onderwijs vorm te geven. Word jij ook een PCBO 'hart' werker?

 
 
Meer informatie en reactie
Voor meer informatie zie werkenbijpcbo.nl en www.soeterwoude.nl. Bellen of mailen kan ook naar schoolleider Marie- José Oudijn op telefoonnummer 06-51560991 of via mj.oudijn@soeterwoude.nl. De vacature betreft komend schooljaar. Je sollicitatie kun je, het liefst voor 8 mei, sturen naar mj.oudijn@soeterwoude.nl.
 
Vrijblijvend een gesprek of bezoek aan de school is altijd mogelijk. Onze collega's gaan graag in gesprek om je een goed beeld te geven van de school.
 
 
 
Terug