Peuteropvang
Inschrijven

Inschrijven

Wanneer uw kind 2 jaar is, mag uw kind beginnen op de peuteropvang. Daarvoor is een inschrijving nodig. Wij adviseren u minimaal 3 maanden voor uw kind 2 jaar wordt in te schrijven.

Kennismaken met onze peuteropvang kan alleen op afspraak. Een afspraak kunt u maken met de directie. Telefonisch via 010-4853427, door te mailen naar elout@soeterwoude.nl of door langs te komen op de basisschool om een afspraak te maken. 

Tijdens een eerste afspraak zal de directie u alles over de peuteropvang vertellen. Dit is een vrijblijvende kennismaking. U krijgt alle informatie mee naar huis. Vraag eventueel bij andere ouders, die hun kind op onze peuteropvang hebben, wat hun ervaring is. Wanneer u besluit om uw kind in te schrijven op onze peuteropvang, maakt u een tweede afspraak. 

Na de kennismaking is het in een tweede afspraak mogelijk om uw kind in te schrijven. Hiervoor heeft u het volgende nodig:
- Het paspoort van uw kind;
- Het zorgverzekeringspasje van uw kind;
- Het ingevulde aanmeldformulier dat u tijdens de eerste afspraak heeft ontvangen;
- Inkomensverklaring van beide ouders;
  (Dit kunt u downloaden op de site van de Belastingdienst. Ook wanneer u geen inkomen heeft, hebben wij deze verklaring nodig.)
- Burgerservicenummers van beide ouders;
- Indicatie voor extra leren en spelen.
  (Dit formulier ontvangt u op het consultatiebureau wanneer uw kind daar recht op heeft.)

Nadat u bovenstaande informatie heeft ingeleverd start de inschrijving. U ontvangt een e-mail met een overeenkomst waarin u ziet wat de maandelijkse kosten zijn. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van uw inkomen. Wanneer u de overeenkomst getekend terugmailt, is de inschrijving definitief en zullen wij een plekje voor uw kind reserveren tot uw kind 2 jaar is. 

Vlak voor uw kind 2 jaar is, zal uw kind nog een kaartje thuis ontvangen. 

Terug