Nieuws
Nieuwe gymmeester (naast meester Wessel)

Nieuwe gymmeester (naast meester Wessel)

Maandag 28 augustus 2023

Beste ouders en leerlingen van De Elout, 

Met ingang van dit schooljaar mag ik aan de slag als docent bewegingsonderwijs op De Elout. Ik zal verantwoordelijk zijn voor de gymlessen van groep 3 tot en met 8. Daarnaast zal ik samen met meester Wessel werken aan het 'Lekker Fit' project binnen onze school. 

Mochten jullie denken, deze meester ken ik ergens van. Dat kan want in het jaar 2017/2018 heb ik al lesgeven op de Elout. Bovendien ben ik al twaalf jaar werkzaam als gymdocent bij CBS De Akker, gelegen iets verderop in de wijk. Daarnaast heb ik ook lesgeven op andere basisscholen in Rotterdam en heb ik meerdere coördineren rollen rondom het thema bewegen in de Tarwewijk. 

Als docent geef ik les vanuit een veilig lesklimaat. In mijn lessen zie je leerlingen die in de eerste plaatst fysiek en sociaal veilig zijn. In de tweede plaats zijn ze zo veel mogelijk aan het bewegen, zowel in beweegtijd als in beweegvariatie en als derde staat elke les mimimaal een motorisch beweegdoel centraal. Om dit te bewerkstelligen geef ik les vanuit een goede relatie met leerlingen en ben ik constant op zoek naar een manier om ze te willen laten leren in plaats van moeten. 

Als er vragen zijn rondom de gymlessen, ben ik bereikbaar via het nummer 0620581723 (uitsluitend via WhatsApp). 

Met sportieve groet, 

Meester Jelte 


Terug