Nieuws
Groep 3 - Mag weer naar school!

Groep 3 - Mag weer naar school!

Woensdag 10 februari 2021

Vandaag was het zover. De leerlingen uit groep 3 mochten eindelijk weer naar school.

Wat vonden de leerlingen het weer fijn om naar school te komen, elkaar en de juffen weer te zien. Met elkaar hebben we bijgepraat over hoe de leerlingen de afgelopen weken het thuisonderwijs hebben ervaren. 

Deze aankomende twee weken herhalen we de reken- en taaldoelen die tijdens het thuisonderwijs aan bod zijn gekomen. Het rekendoel van vandaag ging over het klokkijken met hele uren. En wat waren de juffen blij om te zien hoe goed dit ging bij de leerlingen. Zij konden zelf aan de slag met extra rekenwerk. Bij veilig leren lezen hebben de leerlingen woorden leren lezen met 'ou'. 

Ook was er vandaag tijd voor sneeuwpret en de leerlingen hebben tijdens het buitenspelen op de slee gezeten of meegedaan met het sneeuwballengevecht.

De juffen vind het erg fijn om de leerlingen weer drie dagen in de week te kunnen zien in de klas. Hieronder nog één keer de dagen waarop de kinderen naar school komen:

Op maandag, dinsdag en donderdag komen de volgende leerlingen op school bij Juf van de Ruit: Stefano, Angelo, Angelina, Emir, Rylano, Marziënne, Deren, Yhia, Kornelia, Alija en Batun. 

Op dinsdag, donderdag en vrijdag komen de volgende leerlingen op school bij juf Naomi: Gülsen, Mihrisah, Wiktor, Rilayo, Salih, Romaisa, Seasily, Jesaja, Youssef, Kerem, Ming Tong en Alan.

 


Terug