Nieuws
Griepklachten

Griepklachten

Vrijdag 1 januari 2021

Wellicht heeft u het nieuws gevolgd en daar ook gehoord dat er nieuwe bevindingen zijn omtrent corona en kinderen. Dit komt door de Britse variant. Gezien deze nieuwe ontwikkelingen, zullen wij ook weer nieuwe maatregelen moeten nemen. 

Na de kerstvakantie bieden wij opvang aan kinderen van ouders die een vitaal beroep hebben of kwetsbare kinderen. In verband met de veiligheid van zowel medeleerlingen als ons personeel, vragen wij u om uw kind(eren) thuis te houden bij griepklachten. Mocht uw kind op school ziek worden, zullen wij u bellen en vragen om uw kind op te (laten) halen.
Wij informeren u hier nu al over, zodat u niet voor een verrassing komt te staan, en geen oplossing heeft op het moment dat dit aan de orde is. Samen zijn we verantwoordelijk voor ieders veiligheid. 

Onder griepsverschijnselen verstaan wij:
Neusverkoudheid, keelpijn, (droge) hoest, slijm ophoesten, hoofdpijn, diarree, misselijkheid, braken, koorts, kortademigheid of longontsteking. 

Mocht u vragen hebben over bovenstaande informatie kunt u contact opnemen met juf Lilian Pol. Dit kan door tussen 08:00 en 16:00 uur te bellen naar 010-485327 of te mailen naar elout@soeterwoude.nl 

 


Terug