Nieuws
Activiteitenprogramma

Activiteitenprogramma

Dinsdag 25 augustus 2020

Zoals u van ons gewend bent gaan wij voor kwaliteit en elke dag een beetje beter. Ook in de 10 uur leertijdverlenging, die wij van de gemeente moeten aanbieden, zien wij kansen voor verbetering.  

Groep 0, 1 en 2 gaan altijd om 14:30 uur naar huis. De leerkracht loopt met uw kind naar het plein. Wanneer de leerkracht iemand ziet die uw kind komt ophalen, zal zij uw kind sturen. Er zijn 4 ouders die via de mail aangegeven hebben gebruik te willen maken van de opvang tot 15:30 uur i.v.m. halen van broertjes en zusjes. Deze kinderen blijven in het opvanglokaal, bij juf Stef.

Groep 3 t/m 8 gaan in de eerste week allemaal om 15:30 uur naar huis. De leerkracht loopt met uw kind mee naar de voordeur. De oudere kinderen gaan zelfstandig naar huis. Ouders die hun kind ophalen, staan op gepaste afstand van de voordeur en van elkaar te wachten. De eerste week is pittig genoeg voor iedereen. Extra lessen zullen dan geen kwaliteit meer hebben.

In de eerste week krijgt uw kind uit groep 3 t/m 8 een brief mee. Hier vult u, samen met uw kind, op in aan welke extra activiteiten uw kind wilt deelnemen. Dit moeten er minimaal 2 zijn. Maar wanneer er plaats is, mag dit altijd meer zijn. Voor het eerste weekend bevestigen wij bij welke activiteiten uw kind wordt verwacht. Eventueel wisselen kan na de voorjaarsvakantie.

Mocht uw kind niet kunnen deelnemen aan de extra activiteiten, omdat uw kind bijvoorbeeld naar de BSO gaat, dan kunt u een mailtje sturen naar elout@soeterwoude.nl. Wij hebben de opdracht van de gemeente om iedereen aan de extra uren te laten deelnemen. Als uw kind niet meedoet, moeten wij dit kunnen verantwoorden.

Wij hopen weer op veel leerzame extra lessen, waarin ervaren leren wordt.


Terug