Nieuws
Groep 8 - Werkt hard?!

Groep 8 - Werkt hard?!

Donderdag 26 maart 2020

U bent van ons gewend dat wij in de app aan u vertellen wat we leren in groep 8. Nu we allemaal thuis zitten, wil dat niet zeggen dat we niet leren. Er wordt heel hard gewerkt. Maar waarom staat er dan een ! en een ? in de titel.

Van Kaan, Erkin, Aizy en Imad weten de juffen zeker dat het een ! is. Wij ontvangen keurig van jullie de opdrachten, zoals in de dagplanning aangegeven staat. Onze complimenten!

Ook Tristan heeft van zich laten horen, met de wereld orientatie les, afgelopen week.
En Souraya met de Heel Elout Bakt junior wedstrijd.  

Maar ja, Ali, Quinten, Erden, Grichely, Jaydan, Emirhan, Aisha, Shivani en Efe, voor jullie is het ? Wij weten niet hoe hard jullie werken aan de dagplanning. Want wij hebben van jullie nog niets ontvangen in de mail op thuiswerken@soeterwoude.nl

Morgen gaan juf Gout en juf Ansjel videobellen met jullie, via Zoom. Zorg dat je klaar zit. Zorg dat we trots op je kunnen zijn en vertel ons hoe het gegaan is met de dagplanningen. Daarna verwachten we ook van jullie het werk in de mail. Want dan gebruiken we de momenten waarop we videobellen niet meer voor kletspraatjes, maar om jullie instructie te geven op rekenen, spelling, werkwoordspelling of taal. 


Terug