Nieuws
Groep 5/6 - Gaat zwemmen

Groep 5/6 - Gaat zwemmen

Vrijdag 6 maart 2020

Hoera, er zijn 5 mensen die ons willen helpen met de zwemles van groep 5/6. Niet alleen moeders, zelfs een oma wil ons helpen. Hoe fijn!

Helaas heb ik (juf Lilian Pol) een fout gemaakt in het vorige app-bericht. Excuus daarvoor. De zwemtijd is namelijk van 13:00 tot 13:30 uur. Ik hoop dat de mensen die ons helpen ook op deze tijd nog steeds kunnen. Dit betekent dat wij, na de lunch, om 12:30 uur vertrekken vanaf school. Rond 14:00 uur zijn wij weer terug bij school.

Wilt u zorgen dat uw kind a.s. dinsdag zwemkleding en een handdoek bij zich heeft in een rugtas? Het is fijn als je voortaan op dinsdag gemakkelijke kleding aantrekt, zodat je je snel om kunt kleding. Zorg dat je je haar vast hebt en laat je sieraden en andere waardevolle spullen thuis. 

De eerste zwemles vragen wij alle hulpouders mee te lopen. Het zwembad zal dan alle uitleg geven. In de weken daarna zullen wij een wisselrooster maken, zodat u om de week aan de beurt bent. Hierover ontvangen de ouders meer informatie via juf Maartje. 

Alvast een laatste aankondiging. Dinsdag 24e maart is er geen schoolzwemmen. Het zwembad is dan gesloten voor alle lessen. 

Hartelijk dank voor de toegezegde hulp. En alle kinderen van groep 5/6 heel veel plezier tijdens de zwemles!


Terug