Nieuws
Bereikbaar

Bereikbaar

Woensdag 5 februari 2020

Zoals u wellicht in een eerder bericht gelezen heeft, hebben wij nog geen goede nieuwe collega gevonden. Omdat wij wel willen dat alle kinderen goed les blijven krijgen, betekent dit dat er momenten zijn dat alle collega's voor een klas staan. Daarom zullen wij af en toe slecht bereikbaar zijn. Wij hopen op een begrip hiervoor.

Elout@soeterwoude.nl wordt elke ochtend om 08:00 uur gelezen.
Ziekmeldingen@soeterwoude.nl wordt elke ochtend om 08:00 uur gelezen.
Als u na 08:00 uur mailt, wordt dit pas een dag later gelezen. Ziekmeldingen worden ook niet meer gelezen en genoteerd als ongeoorloofd.

De telefoon met het nummer: 010-4853427 is elke ochtend tussen 08:00 en 08:20 uur bereikbaar. En elke middag na 14:30 uur. Daarbuiten kan het zijn dat deze niet meer opgenomen wordt. Wij zullen dan een antwoordapparaat aanzetten. Deze wordt tussen 12:00 en 13:00 uur een keer afgeluisterd en na 14:30 uur.

Mocht er iets onder schooltijd zijn, heeft het geen zin om ons te mailen. Dit wordt niet gelezen. Wanneer wij ook telefonisch niet bereikbaar zijn, en het echt dringend is, verzoeken wij u om bij ons langs te komen of iemand langs te sturen. Wij begrijpen dat dit niet wenselijk is. Maar wij zien momenteel geen andere mogelijkheid.


Terug