Groep 6-7-8 - Gingen schaatsen

Groep 6-7-8 - Gingen schaatsen

Maandag 2 december 2019

Afgelopen dinsdag 26 november 2019 was het dan toch zover. De sportievelingen van groep 6/7 en 8 gingen schaatsen! Leest u mee:

De toekomstige Sven Kramer(s) en Ireen Wüst(s) zaten de hele ochtend al vol spanning te wachten op het moment dat ze eindelijk (voor sommige zelfs de eerste keer ooit!) het ijs op konden. Uiteindelijk was het zover. 11.45 uur: Er wordt op de deur geklopt. Meester Devin staat daar! Hij komt ze meenemen. De bus zou er namelijk c.a. 12.00 uur zijn en hij wilde ze dan ook allemaal klaar hebben staan. We wilden natuurlijk geen seconde missen van het schaatsen!

Eenmaal gearriveerd op de stoep om 12.00 uur in de voetjesstraat - wachtend op de bus - hopend dat de bus wel zou komen. 5 minuten later nog steeds geen bus, 10 minuten later nog steeds niet. Het scenario waar niemand op hoopte bleek waarheid te worden. De bus kwam niet. Meester Devin besluit de mensen van de schaatsbaan te bellen en krijgt te horen dat de busmaatschappij een foutje in hun planning heeft gemaakt. Gelukkig konden ze nog een bus regelen. We moesten hier 10 minuten op wachten – wat uiteraard 15 minuten werd – en zouden dan richting de schaatsbaan vertrekken. En ja hoor, de bus kwam. Gelukkig!

Toen we aan waren gekomen bij de schaatsbaan mocht iedereen zijn of haar maten doorgeven en kregen ze schaatsen mee. De 400 meterbaan was helaas nog niet schaats klaar dus moesten we gebruik maken van de ijshockeybaan. Achteraf misschien wel beter, zodat wij al onze schaats talenten tegelijk aan het werk konden zien.

 We hebben een leuke middag gehad! De foto's staan in het fotoabum. 


Terug

Voetjesstraat 8

3081 HP Rotterdam

010-4853427

elout@nullsoeterwoude.nl