Nieuws
Afscheid collega's

Afscheid collega's

Woensdag 29 juni 2022

Juf Annemijn:
Beste ouders/verzorgers,

Zoekende naar een baan kwam ik 4 jaar geleden hier in Rotterdam terecht. Na een jaartje ga ik weer terug naar het Zuiden dacht ik toen. Maar niks was minder waar! Wat heb ik het hier ontzettend naar mijn zin gehad! Op de Elout wordt echt gewerkt als een team en mag iedereen overal over meedenken en alles is mogelijk. Wat was ik op mijn plek in de kleuterklassen waar de kinderen enorm genoten van alle activiteiten. Ze zijn altijd onder de indruk en vol enthousiasme. Het is fijn om met zulke leergierige en nieuwsgierige kinderen te werken. Ook nu ik voor groep 4 en 5/6 sta kom ik nog iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Het is soms wat verwarrend om steeds te schakelen. Maar ik zie het ook zeker als een kans om te ontdekken of de midden-bovenbouw ook bij mij past. 

Maar zoals veel kinderen weten reed ik altijd samen met juf Maartje. Met haar vertrek is het hiernaartoe rijden voor mij natuurlijk minder leuk. Maar ook een stuk duurder. Ook is het weer veel drukker op de weg dan dat het was in de corona tijd. Dit heeft mij doen besluiten een werkplek te zoeken die dichter bij mij in de buurt is. Ik vind het een erg lastige keuze. Aangezien ik het nog steeds erg naar mijn zin heb.  Ik wil iedereen dan ook bedanken voor de toptijd die ik hier gehad heb! Ik wens iedereen het beste toe. En nog erg veel plezier hier op school. Want de Elout is van goud.

Liefs, Juf Annemijn

Juf v/d Ruit:
Lieve kinderen en ouders/verzorgers van de Elout,

Na zeven jaar gewerkt te hebben op deze leuke en gezellige school, is het voor mij tijd om afscheid te nemen. Met pijn in mijn hart zeg ik de Elout vaarwel, om dichter bij huis te gaan werken. Zo kan ik mij helemaal geven aan de kinderen die ik les ga geven en kan ik nog meer gaan genieten van de tijd met mijn gezin. Ik kijk terug op een geweldige en leerzame tijd op de Elout. Ik wil u als ouders enorm bedanken voor de samenwerking en de gesprekken die ik met u heb mogen voeren. Lieve kinderen wat was het een feestje om jullie juf te mogen zijn! Ik ga jullie enorm missen!

Wie weet tot ziens,

Lieve en warme groetjes juf van de Ruit


Terug