Nieuws
Voorstellen nieuwe collega's

Voorstellen nieuwe collega's

Woensdag 29 juni 2022

Marie José Oudijn:
Mijn naam is Marie-Jose Oudijn. Ik ben 39 jaar en woon in Hendrik Ido Ambacht. Ik ben getrouwd met Leon en heb twee kinderen: Twan (14) en Emma (12). Eén keer per week passen we als steungezin op, op een meisje van één jaar.  

Vanaf 2004 ben ik werkzaam in het (Rotterdamse) onderwijs. Eerst als groepsleerkracht en vanaf 2016 binnen een schoolleidersfunctie. Na de zomervakantie ben ik de schoolleider van de Elout van Soeterwoudeschool en De Kleine Elout. Om een goede school te zijn heb ik samen met het team een belangrijke taak: uitstekend onderwijs verzorgen aan uw kind(eren). U als ouder hebben we daarbij nodig, want uw betrokkenheid is van belang. Ik wil u dan ook graag leren kennen. Daarom zal ik in het nieuwe schooljaar regelmatig aansluiten in de ouderkamer en sta ik bijna dagelijks in de ochtend bij de ingang van de school om iedereen welkom te heten. Mocht er iets zijn, dan kunt u altijd een afspraak maken. Samen komen we verder.  

Alvast een fijne vakantie gewenst en tot augustus.

Hartelijke groeten, 

Marie- José 

 

Demi Gang

Lieve kinderen en ouders,

Mijn naam is Demi Gang en ik ben sinds anderhalf jaar werkzaam in het onderwijs. Ik ben 31 jaar en na een werkverleden van 12 jaar in de horeca, heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Juf zijn bevalt mij erg goed en ik ga dagelijks met veel plezier naar mijn werk.

In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het erg fijn om tijd met familie of vrienden door te brengen. Ik ben onwijs gek op reizen maken en doe dit het liefst zo vaak als mogelijk. Naast al de drukke dingen in het leven, vind ik het ook heerlijk om op zondag thuis te zijn en een film of serie te kijken.

Ik heb er erg veel zin in om les te gaan geven aan groep 4 en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Tot na de vakantie!

Vriendelijke groet,
Demi Gang

 


Terug