Nieuws

Groep 5/6 + uitnodiging kennismaking

Vrijdag 20 mei 2022

Beste ouders en verzorgers van groep 5/6,

Gisteren hebben jullie een brief ontvangen over de bezetting van groep 5/6. We zien namelijk dat de leer- en begeleidingsbehoefte van de groep meer inzet van de school vraagt. We hebben daarom besloten om extra personeel in te gaan zetten. We zijn erin geslaagd een ervaren leerkrachtondersteuner aan te trekken die, vanaf volgende week,  samen met juf Annemijn en juf Lynette de lessen gaat verzorgen. Juf Zuleika blijft daarnaast aan de groep verbonden voor individuele ondersteuning en opvang bij ziekte van personeel.  

Maandag om 1530 uur is er de mogelijkheid om kennis te maken met de betrokken leerkrachten en onze nieuwe collega juf Melanie. 

We zijn enorm blij met de flexibiliteit van juf Annemijn! Toen er goede vervanging was in groep 2, heeft zij juf Bor vervangen tijdens haar langdurige afwezigheid en herstel. Ook nu mogen wij een beroep doen op juf Annemijn voor de extra inzet in groep 5/6. Naast de inzet in groep 5/6, zal juf Annemijn op een later tijdstip nog enkele dagdelen in groep 2 aanwezig zijn.

Ook zijn we uiteraard blij met de flexibiliteit van juf Lynette. Zij is al betrokken bij groep 5/6 en zal dit op meerdere dagen gaan oppakken. 

We hopen u maandag om 1530 uur te zien voor de kennismaking onder het genot van een kopje koffie/thee. 

Aart, Sacha & Anne

 


Terug