Nieuws
Groep 5/6 - nodigt u uit!

Groep 5/6 - nodigt u uit!

Dinsdag 5 oktober 2021

Wat een plezier hebben wij op dinsdag tijdens het schoolzwemmen! Wat kunnen de kinderen al onwijs goed zwemmen! Elke week worden ze steeds een beetje beter! Vandaag gingen de kinderen die oefenen voor a en nog niet eerder zwemles hebben gehad, voor het eerst naar het diepe. Dat was toch wel een beetje spannend! Maar dankzij een super zwemmeester durfde iedereen toch het diepe bad in te springen. 
Diya deed de eerste paar keer nog veilig met een band vast en met een meester die haar opving, maar later durfde ze het ook al zonder de meester! Super knap! Ook Irem, zij kon zelfs zonder band het water in springen en een stukje zwemmen net als Gustavo! En Noemer en Ju-Rientelly waren we ook toppers! Zij durfde zelfs al vanaf de verhoging het water in te springen! 

Dit leuks wilt u toch ook eens komen bewonderen? Dan leuk nieuws! Volgende week dinsdag bent u uitgenodigd om te komen kijken bij de zwemles! U kunt meelopen vanaf school; we vertrekken om 14.00 vanaf school. Of u bent van 14.30 tot 15.30 welkom bij het zwembad. Als u meekomt en in de zwemzaal wilt zitten, denk u dan aan slippers voor in het bad. Anders kunt u voor €0,50 cent blauwe badschoentjes kopen. 

De kinderen hopen u dinsdag 12 oktober in het zwembad te zien! 


Terug