Nieuws
Groep 3 – Is hard aan het werk

Groep 3 – Is hard aan het werk

Maandag 20 september 2021

Wat gaan de weken alweer snel! Er zijn al drie weken voorbij waarin wij een hoop geleerd hebben met en van elkaar. De juf heeft al kennisgemaakt met een aantal ouders. Aankomende woensdag zal de juf de andere ouders ook ontmoeten.

Wij hebben de letters; i, k, m, s, p, aa en r al leren lezen en schrijven. Morgen leren wij zelfs al weer een nieuwe letter! Bent u ook zo benieuwd welke letter dit is? Vraag het morgen vooral aan uw kind als hij of zij thuiskomt.

Bij rekenen hebben wij geleerd over; de dobbelsteen, cijfers op de vingers laten zien, turven en nog veel meer. Bent u zo benieuwd wat wij allemaal leren in groep 3, neem dan een kijkje in het mapje van groep 3. Daar kunt u ook zien wat u thuis kunt doen om uw kind te helpen.

Naast het leren lezen, rekenen en schrijven leren wij elkaar ook nog beter kennen. Dit doen wij door samen te werken, door spellen te spelen, door buiten te spelen en door hier met elkaar over te praten. Drie weken lijkt pas heel kort, maar wij hebben dus al super veel geleerd!

Wij hebben er heel veel zin in om nog meer te leren dit schooljaar en houden u graag op de hoogte via de schoolapp!


Terug