Nieuws
Voorstellen nieuwe directeur

Voorstellen nieuwe directeur

Donderdag 26 augustus 2021


“Met trots mag ik mezelf voorstellen als de nieuwe directeur van CBS Elout van Soeterwoude!”. Mijn naam is Michelle in den Bosch en ik ben ontzettend blij dat ik met ingang van 1 oktober juf Lilian Pol mag opvolgen. Ik heb 20 jaar ervaring in het basisonderwijs, als leerkracht, intern begeleider en in het middenmanagement. Afgelopen zomer heb ik de opleiding tot Schoolleider voltooid.

Ik ben ontzettend blij dat ik, samen met het team, verder mag werken aan de plannen voor CBS Elout van Soeterwoude. De goede sfeer, veiligheid en betrokkenheid van de collega’s zijn meteen zichtbaar als je de school in stapt. Ik vind het fantastisch om er onderdeel van te mogen zijn en zie het als een uitdaging waar ik veel zin in heb!

Met het team verder bouwen aan een school, waar in een prettige en veilige sfeer talenten worden benut en wordt gekeken naar mogelijkheden en kansen om de beste resultaten te kunnen behalen. Niet alleen op cognitief gebied, maar ook op sociaal-emotioneel gebied.

Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Ik hoop dat u dat als ouder snel zult merken. Neem dan ook bij vragen of opmerkingen contact op met mij. Ik werk vijf dagen en zal dus vrijwel altijd aanwezig zijn.

Ik zal in september al een aantal dagen op school aanwezig zijn om wat verkennend werk te verrichten en kennis te maken. Juf Sacha is tot 1 oktober waarnemend directeur. Met eventuele vragen kunt u in september bij juf Sacha terecht.

Ik kijk er naar uit om de school, de kinderen, ouders en het team te leren kennen en samen verder te bouwen aan deze prachtige school! Ik heb vertrouwen in een goede samenwerking en dat we samen er alles aan doen om uw kind een mooie schooltijd te bezorgen!

Met hartelijke groet,

Michelle in den Bosch (MSc Leiden University)


Terug