Nieuws
Groep 2 - Viert Pasen

Groep 2 - Viert Pasen

Donderdag 1 april 2021

Wat een feest was het weer vandaag!

Veel kinderen kwamen van morgen met een stoel de klas in! Maar helaas! Het was een 1 april grap! De kinderen waren er wel een beetje van ontdaan. Maar al snel konden ze er om lachen. Natuurlijk hebben de kinderen daarna de juf ook nog wel 100x gefopt.

 

Ook vierden we vandaag met de hele school Pasen. We hadden een fijne online bijeenkomst. Het ging niet altijd even soepel, maar alle klassen hebben van zich kunnen laten horen. En het was leuk om het eens op deze manier mee te maken. 

Na de paasviering met de school hebben we ook in de klas nog leuke dingen gedaan. We hadden een paascircuit. In kleine groepjes speelde we Twister, paashaasje prikje, jonge dieren memorie, lente bingo en een eierrace. Gelukkig kwam juf Ümus ons hierbij helpen. Maar wat kunnen de kinderen toch al veel spellen zelf! De foto's kunt u zo in het fotoboek vinden.

Ook hebben we nog samen naar de zandtovenaar gekeken. Hij vertelde ons nogmaals  het paasverhaal. Groep 2 vind het een mooi maar ook een beetje spannend verhaal om te horen. Ze hebben hier veel vragen over.

Fijne paasdagen allemaal! 


Terug