Nieuws
Groep 3 - Neemt spullen mee

Groep 3 - Neemt spullen mee

Maandag 22 maart 2021

Sinds vorige week mochten de kinderen van groep 3 gelukkig weer naar school.

 

En wat zijn wij al goed aan het leren! Zo kunnen de kinderen splitsen tot 10, vraagt u maar eens naar de verliefde harten. Maar hebben ze ook al de letters ui, f en ei geleerd. Misschien kunnen de kinderen wel woorden zeggen waar die letters in zitten.

Zo wordt er dus hard gewerkt en ja, dan kun je weleens wat vergeten. Zeker omdat de kinderen zolang thuis hebben gezeten.

Daarom dit bericht als herinnering:

Zo is er elke maandag bibliotheek. De kinderen kunnen met hun groene tasje en hun bibliotheekboek een boek ruilen in de bibliotheek. Vandaag waren er maar weinig tasjes, hopelijk zien wij van de week weer meer groene tasjes, zodat de kinderen maandag hun boek weer kunnen ruilen.

 

Donderdag en vrijdag hebben de kinderen gym. Op donderdag na 15:30 uur, op vrijdag van 13:30 uur tot 14:30 uur. Helaas hadden veel kinderen niet hun gymkleren niet bij zich.

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn er activiteiten na schooltijd (met uitzondering van de kinderen die 15:30 uur worden opgehaald). Het is voor de kinderen fijn als ze even wat kunnen eten of drinken om 15:30 uur. Veel kinderen hadden dit niet bij zich, dus hadden best wel een beetje trek.

 

Hopelijk zal dit geheugensteuntje helpen.

Juf Naomi en juf Amanda


Terug