Nieuws
Groep 3 - Blijft een week thuis

Groep 3 - Blijft een week thuis

Zondag 7 maart 2021

Zoals u wellicht in het nieuws gehoord heeft moeten wij een volledige klas een week naar huis sturen als er Corona bij iemand is vastgesteld in de groep. In groep 3 bij ons is dat het geval. Er is iemand positief getest op corona in groep 3. 

Daarom heeft groep 3 van 8 maart tot en met 12 maart geen les op school. Er is ook geen noodopvang. Deze leerlingen en leerkrachten moeten echt allemaal thuisblijven. Wij snappen dat dit vervelend is. Maar helaas kunnen wij ook niet anders.

Er zal digitaal werk klaargezet worden voor de leerlingen, zoals jullie dat kennen van de periode thuisonderwijs. Dit wordt klaargezet onder groep 3 in de app en op de website. Blijf vooral veel (voor)lezen en kijk naar Nederlandse kinderprogramma's. 

Als er niets meer op de app verschijnt zijn alle leerlingen weer vanaf 15 maart welkom op school. Houd uw kind goed in de gaten. Bij klachten, graag laten testen. Vermeld hierbij dat uw kind in quarantaine zit. En breng ons hier ook van op de hoogte door te mail naar elout@soeterwoude.nl of te bellen, onder schooltijd, naar 010-4853427. 

Heeft u verder nog vragen, mail of bel ons. 


Terug