Nieuws
Groep 2- viert feest

Groep 2- viert feest

Vrijdag 5 maart 2021

Hoe vaak hebben Muammer en Aylin tijdens de lockdown wel niet gevraagd of ze in pyama naar school mochten komen? Hoe vaak  hadden Elissa, Tasnim en Armaan het over het lichtjesfeest dat niet door ging? Elkaar weer kunnen zien was natuurlijk top.... Maar ook hieraan MOEST gehoor gegeven worden. Dat hebben we vandaag dan ook gedaan. Met een sprookjesfeest!

Iedereen had zijn mooiste kleren aan. Deze hebben we elkaar kunnen laten zien op de catwalk. Eerst wist groep 2 nog niet echt wat dat was. Maar al snel konden ze er geen genoeg meer van krijgen!

We hebben een sprookje gekeken van de zandtovenaar Klaasvaak. Hij vertelt hele mooie verhalen op Youtube en het ziet er zo mooi uit in het zand! Daar wordt je stil van. Ondertussen mochten de kinderen daar lekker popcorn bij eten.

Ook speelde we stoelendans met een spannende finale tussen Bryan en Lou ann!

Als laatste hebben we onze prachtige sprookjesdans laten zien aan groep 1 en groep 6. Nou die werden zo enthousiast! Groep 6 wilde zelfs meteen meedoen. 

Wil jij hem ook zien? Hier ziet u ons sprookjesfeest. De dans ziet u op het laatst in het filmpje. https://www.youtube.com/watch?v=lL19P3lPZQI

Ook in het fotoboek is een mapje aangemaakt voor het thema sprookjes. 

 

 


Terug