Nieuws
We gaan weer van start

We gaan weer van start

Zondag 3 januari 2021

De kerstvakantie zit er weer op. Morgen gaan we weer van start met elkaar. Al is het natuurlijk wel een bijzondere start. Daarom leggen we nog even kort aan u/jullie uit hoe we morgen van start gaan.

Leerlingen waar noodopvang voor aangevraagd is en goedgekeurd door juf Lilian Pol, worden morgen om 08.15 uur bij de voordeur opgewacht door juf Umus en juf Lynette. Zij komen om 15.30 uur via de voordeur weer naar buiten. 

De 'kwetsbare' leerlingen uit groep 0, die voor de vakantie telefonisch zijn uitgenodigd door de juf, worden morgen om 08.30 uur bij de peuteropvang opgewacht door juf Macy en juf Maksude. U kunt hen om 12.30 uur weer ophalen op het pleintje. Denk aan de afstand van andere ouders. 

De 'kwetsbare' leerlingen uit groep 1, 4/5 en 7/8, die voor de vakantie telefonisch zijn uitgenodigd door de juf, worden morgen om 08.15 uur op het schoolplein opgewacht door juf Kim, juf van de Ruit, juf Bor, juf Amanda en juf Femke. Zij zijn tot 12.30 uur op school. Wanneer de kinderen oud genoeg zijn, gaan zij alleen naar huis. De jongste kinderen gaan via het plein naar buiten. U wacht buiten het hek, op afstand van andere ouders, tot uw kind naar u toegestuurd wordt. 

De andere leerlingen werken morgen vanuit huis. Zij kunnen het werk vinden op de website of schoolapp. Onder je groepsnummer staat per dag waar je mee aan de slag gaat. Heb je vragen over dit werk dan kun je die mailen naar thuiswerken@soeterwoude.nl. Misschien duurt het even voor de juf je mail kan beantwoorden. Ga dan alvast verder met ander werk. Het kan ook zijn dat de juf belt. Neem daarom de telefoon ook op als er anoniem gebeld wordt. 

Juf Liesbeth is morgen ook op school. De logopedie gaat dus ook gewoon door. 

Het is allemaal weer nieuw, anders en spannend. Maar samen gaan we er weer het beste van maken. Lukt iets niet of hebben wij iets niets goed uitgelegd, laat het ons weten! U kunt tussen 08.00 uur en 16.00 uur bellen naar juf Lilian Pol via 010-4853427 of mailen naar elout@soeterwoude.nl 

 


Terug