Nieuws
Hoe nu verder?

Hoe nu verder?

Woensdag 16 december 2020

Tot aan de kerstvakantie zijn er geen digitale opdrachten voor onze leerlingen. Op de schoolapp vindt u altijd ideeën om te doen met uw kinderen, als u inspiratie nodig heeft. 

Na de kerstvakantie ziet het er alsvolgt uit:
Er wordt maandag t/m vrijdag tijdens de reguliere lestijden opvang geboden aan leerlingen, waarvan beide ouders/verzorgers een vitaal beroep hebben. Let op. Dit is maximaal tot 15:30 uur. Het activiteitenprogramma valt hier namelijk buiten. Deze leerlingen zijn bij ons bekend, omdat ouders een mail hebben gestuurd naar elout@soeterwoude.nl

We mogen 'kwetsbare' leerlingen opvangen, wanneer wij denken dat een leerling dit nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat het vorige keer niet gelukt is om thuis te leren en werken. Deze leerlingen worden vandaag of morgen door hun juf gebeld. Dan horen zij welke 2 ochtenden, van 08:15 tot 12:30 uur, zij naar school mogen komen. 

Na de kerstvakantie zal elke groep per week 2 keer digitaal contact hebben met de juf. Dan kunt u/kunnen de kinderen vragenstellen over het werk dat de kinderen vanuit thuis maken. Wanneer er gebeld wordt en aan welke opdrachten de kinderen werken, wordt in de komende dagen zichtbaar in de schoolapp onder het groepsnummer. 

Vandaag hebben wij telefonisch contact gehad met ouders die vorige keer een laptop hebben geleend of nieuw zijn bij ons op de peuteropvang of school. Mocht u met de juf afgesproken hebben dat u een laptop van ons leentontvangt u vandaag een e-mail. Deze e-mail moet u beantwoorden dat u akkoord gaat met het uitlenen van de laptop en de bijbehorende spelregels. Daarna leggen wij de laptop voor u klaar en kunt u deze morgen ophalen. Zo kan er in de kerstvakantie ook al gebruik van gemaakt worden, als u dat wilt. 

Ophalen doen we morgen volgens het volgende rooster:
Begint uw achternaam met een A, B, C, D, E of F: tussen 09:00 en 10:00 uur.
Begint uw achternaam met een G, H, I, J, K, of L: tussen 10:00 en 11:00 uur.
Begint uw achternaam met een M, N, O, P, Q, R: tussen 11:00 en 12:00 uur.
Begint uw achternaam met een S, T, U, V, W, X, Y, Z: tussen 13:00 en 14:00 uur.

Wanneer u naar school komt om een laptop te halen, voor de noodopvang, of omdat je 2 ochtenden naar school mag, gelden de volgende regels:
- Is uw kind oud genoeg, stuur hem/haar alleen naar school.  
- Is uw kind te jong, brengt u uw kind. Kom niet te vroeg en houdt daarbij écht de afstand van andere ouders. 

Als wij ons samen aan alle afspraken houden, kunnen we een bijdrage leveren in het terugdringen van het virus. 

Mocht u vragen hebben voor juf Lilian Pol kan dat door te bellen naar 010-4853427 of te mailen naar elout@soeterwoude.nl
Mocht u vragen hebben voor de juf van uw kind, kan dat door te mailen naar thuiswerken@soeterwoude.nl 


Terug