Nieuws
Groep 6 - bereidt zich voor op thuiswerk

Groep 6 - bereidt zich voor op thuiswerk

Dinsdag 15 december 2020

Wat was het vandaag een gekke dag. Een aantal kinderen kwamen wat sip op school. Want we hebben het gisteren tijdens de persconferentie gehoord. De scholen moeten dicht tot 18 januari. Heel erg jammer.. wat zullen we elkaar missen.

Maar gelukkig waren we ook nog een beetje positief. We weten nog hoe zoom werkt, we kunnen allemaal nu makkelijk in gynzy en spelling oefenen. Dus het thuiswerken zal hopelijk wat makkelijker starten. En via zoom kunnen we toch nog gezellig met elkaar kletsen. 

Ook zijn er vandaag al wat kleine voorbereidingen getroffen. De kinderen die lid zijn van de rekenspellen bieb, mochten voor de komende periode een (extra) spel lenen. En ook hebben heel wat kinderen 1 of 2 boeken geleend uit de schoolbieb om thuis lekker te kunnen lezen. Wat ontzettend knap van de kinderen uit groep 6 dat ze hun verdriet toch om kunnen zetten. 

Ook hebben we vandaag in de ochtend uiteraard een beetje kerst gevierd. We hebben gezongen, gedanst en de zandtovenaar gekeken.

Vanmiddag hebben we besteed aan het nog even samen zijn. Samen lekker kleuren. De klas samen opruimen. En daarna nog even lekker samen een spelletje spelen, bouwen met de Lego en de speelrietjes of lekker even tekenen en kletsen. 

Om half 4 was het dan echt tijd om naar huis te gaan. Met een dikke knuffel en toch wel een beetje een gek gevoel. 

Maar nu eerst 2 weken lekker vakantie! 

Lieve kinderen en ouders van groep 6. Ik ben onwijs trots op jullie; geniet van de vakantie, de kerst en oud & nieuw. Dan hoop ik jullie op maandag 4 januari weer te zien op zoom! Tot dan!

Liefs juf Maartje 

 


Terug