Nieuws
Morgen laatste lesdag in 2020

Morgen laatste lesdag in 2020

Maandag 14 december 2020

Beste ouders/verzorgers,

Vanavond heeft het kabinet tot een vergaande lockdown besloten.

Een van de maatregelen is dat de basisscholen en peuteropvang aanstaande woensdag dicht gaan tot en met 17 januari 2021. Dat betekent dat het morgen, dinsdag 15 december, de laatste schooldag is van uw kind. 

De Elout is vanaf woensdag dicht voor leerlingen. De Elout heeft in overleg met het bestuur besloten geen les meer te geven tot de vakantie, ook niet online. De leerkrachten zullen deze dagen gebruiken om zich verder voor te bereiden op het geven van onderwijs op afstand. Zo kunnen zij ook van de kerstvakantie genieten en zijn ze er klaar voor om vanaf 4 januari onderwijs op afstand te geven.

Morgen, dinsdag 15 december, is dus de laatste lesdag van uw kind in 2020. Een abrupte afsluiting van het jaar. Maar we maken er met elkaar een gezellige en zinvolle dag van. We besteden aandacht aan het kerstverhaal en ronden het jaar met elkaar af.

De opvang voor kinderen van ouders die een vitaal beroep hebben, blijft open. De school en peuteropvang kunnen dit verzorgen, onder schooltijd, tot en met vrijdag 18 december en vanaf maandag 4 januari.  Als u hier gebruik van wilt maken, verzoek ik u om te mailen naar elout@soeterwoude.nl

U krijgt nog informatie over hoe het precies gaat na de kerstvakantie en wat er van u en uw kind verwacht wordt. Als u in maart een laptop van school geleend heeft, kunt u hier nu weer op rekenen. Zat uw kind toen nog niet bij ons op school of peuteropvang, wordt u hier later in deze week over gebeld. Blijf deze app volgen.

We wensen u het allerbeste en toch alvast prettige kerstdagen.

 

Met vriendelijke groeten,

Team Elout


Terug