Nieuws
Groep 3 – raadt het geheim van de juf

Groep 3 – raadt het geheim van de juf

Woensdag 9 december 2020

Gisteren hebben de kinderen uit groep 3 een Grej of the day meegekregen naar huis. Tijdens een Grej of the day krijgen de kinderen een dag voor de mini les, een raadsel mee naar huis. De dag daarna krijgen ze een mini les om meer te leren over het antwoord van het raadsel.

Het raadsel wat de kinderen meekregen was: ik ben al 15 weken goed verstopt, maar als je goed kijkt dan kun je mij misschien al een beetje zien.

Heeft u het er thuis met uw kind over gehad? Hadden jullie al een idee wat hat antwoord van het raadsel zou kunnen zijn?

Vandaag kregen de kinderen de oplossing van het raadsel. Sommige kinderen hadden al een idee wat het antwoord zou kunnen zijn.

Het antwoord op het raadsel is: Juf van de Ruit en haar man verwachten een baby!! En als de kinderen goed kijken, kunnen ze zelf al een beetje zien dat de juf een klein babybuikje krijgt. Samen met de juf hebben we gekeken naar foto’s van de baby in de juf haar buik. Of de baby een jongen of een meisje wordt, dat is nog een verrassing. Maar de kinderen in groep 3, de juf en haar man zijn erg benieuwd naar hoe de baby eruit zal zien.


Terug