Nieuws
Groep 2 - Begint aan het volgende feest

Groep 2 - Begint aan het volgende feest

Maandag 7 december 2020

De foto's van het leuke Sint circuit staan nog niet online en de kinderen zijn al weer druk bezig met het versieren van de kerstboom. Wat een feestmaand is december toch! Nu staan de foto's van het circuit er wel! Uw kind kan er vast hij vertellen wat een leuke spelletjes we gedaan hebben. Pieten twister, stoelendans, pakjesroof, pepernoten bingo etc.

 

Het versieren van de boom was erg gezellig. Natuurlijk wilde iedereen helpen. Er zijn wel een paar ballen gevallen hoor. Maar dat hoort er natuurlijk ook een beetje bij. De woorden: voorzichtig, de naalden, de piek, de slinger en versieren hebben wij geleerd. 

Ondanks het regenachtige weer zijn wij toch even buiten gaan uitrazen. De feestelijke stemming maakt ons in groep 2 ook een beetje druk. Buitenspelen op de Elout is altijd leuk en afwisselend. Vaak worden en 3 spelletjes uitgezet waar je uit mag kiezen. (Al is niks verplicht, je mag ook best even rusten.) Vandaag konden de kinderen kiezen uit: hockey, fietsen of het tikspelletje "Anna Maria Koekkoek ".


Terug