Nieuws
Groep 3 - Had rommel in de klas

Groep 3 - Had rommel in de klas

Dinsdag 24 november 2020

Wat schrok groep 3 zich vanmorgen een hoedje!
Het was donker in de gang, de deur van de klas was nog dicht en de juf haar spullen stonden nog op de gang. Wat zou daar aan de hand zijn?

Gistermiddag heeft groep 3 de schoenen mogen zetten en de Sint en zijn Pieten hadden dit denken wij gehoord. Want er is vannacht of vanmorgen vroeg bezoek in onze klas geweest. Rommelpiet had een enorme rommel van onze klas gemaakt, alle blokken, boeken, krukken en stoelen lagen door de klas. 

Toen wij eens goed keken, zagen wij gevulde schoenen met iets lekkers erin. Maar al snel kwamen wij erachter dat dit helemaal niet onze schoenen waren! Deze schoenen waren veel te groot!

Kinderen van groep 6 waren op zoek naar hun schoen. Zij hadden in hun eigen klas ook gevulde schoenen gevonden, maar deze waren veel te klein. De Pieten hadden onze schoenen gevuld, alleen terug in het verkeerde lokaal gezet. 

Gelukkig kwam alles toch nog goed en hebben de kinderen de juf goed geholpen met opruimen. Zodat wij daarna verder konden met de dag. We hebben namelijk een nieuwe letter geleerd! Onder het kopje van kern 4 leest u hier mee over!


Terug