Nieuws
Groep 5 t/m 8 - Trekken lootjes

Groep 5 t/m 8 - Trekken lootjes

Woensdag 10 november 2021

Morgen zullen de kinderen van groep 5/6 en 7/8 in de groep lootjes trekken! Dan weten de kinderen voor wie ze een te gekke surprise maken of een geweldig gedicht mogen schrijven. 

Denk vanmiddag en vanavond dus goed na over je verlangslijstje. Het cadeau mag max €5,00 kosten. Op woensdag 1 december nemen de kinderen het gedicht of de surprise mee naar school. 

Surprise:

De cadeautjes zijn ingepakt en ' verstopt' in de surprise. Op internet kun je leuke ideeën vinden voor het maken van een surprise. De surprise gaat bijvoorbeeld over de hobby van het kind ( dat zie je terug op het lootje) tot slot wordt de surprise ingepakt en staat de naam van het kind vermeldt voor wie het bedoeld is.

Gedicht:

De kinderen schrijven een prachtig, grappig en vooral persoonlijk gedicht op rijm. Het gedicht is minimaal 1 A4tje lang en is handgeschreven of op de computer gemaakt( lettergrootte 12) Op de achterkant is een heel mooi persoonlijke tekening gemaakt. De cadeautjes zijn ingepakt en het gedicht wordt bijgevoegd aan een van de cadeautjes. Op internet kun je opzoek gaan naar rijmwoorden maar het gedicht verzin je natuurlijk zelf.

 

Veel plezier!

 

Juf Femke, Juf Maartje en Juf van de Ruit


Terug