Nieuws
Groep 6 - doet mee aan de Engelse week

Groep 6 - doet mee aan de Engelse week

Donderdag 5 november 2020

Deze week is het de week van het Engels. In groep 6 doen we daar deze week veel aan. 

Zo is een van de hoeken helemaal in het Engelse thema. De kinderen kunnen daar kiezen uit Engelse kwartetspellen of ze voeren een Engels gesprek met behulp van Engelse praatdobbelstenen. 

Ook hebben we disndag een Grej of the Day gehad over de Beatles. Morgen zullen wij ook een lied van hen gebruiken tijdens ons optreden van Britains got talent. Want ook in groep 6 is dit bijzondere jurylid afgelopen maandag langs geweest. Daarom zijn we de afgelopen week flink bezig geweest om een grappige act in elkaar te zetten met elkaar. 

Tijdens het fruit eten leest de juf altijd een verhaal voor. Dit wordt altijd in het Nederlands gedaan, maar u raadt het al.. Deze week wordt er voorgelezen in het Engels. Dit deed de juf op maandag zelf, maar.... De afgelopen dagen hebben Naomi en Misha voorgelezen in het Engels. We lezen het boek de Big Friendly Giant. Erg knap van deze dames!

En morgen is het dan zo ver dan doen we mee aan Britains got talent. Houdt u vooral de app in de gaten, want het optreden zullen we filmen en ook met u delen!


Terug