Nieuws
Digitale rapportgesprekken

Digitale rapportgesprekken

Donderdag 29 oktober 2020

Op 25 november staan er voor groep 3 t/m 8 rapportgesprekken gepland. Voor groep 1 en 2 zijn deze facultatief. Voor hen is geen rapport. Maar als een ouder of de juf het prettig vindt om even een gesprek te hebben over de ontwikkeling kan dit. 

Gezien alle omstandigheden, die zeer waarschijnlijk nog even gaan duren, zien wij geen mogelijkheid om rapportgesprekken te organiseren, zoals wij dat gewend zijn. Maar we vinden het té belangrijk om wel met u in gesprek te gaan. Daarom zullen de gesprekken digitaal plaatsvinden. 

Zoals eerder aangegeven zullen wij hierbij teams gebruiken. Heeft u hier vragen over, of wilt u een keer proberen of het werkt, kun u naar school bellen en zal juf Umus u helpen. 

Groep 0:
U heeft een gesprek wanneer uw kind 2 jaar en 3 maanden, 2 jaar en 9 maanden, 3 jaar en 3 maanden of 3 jaar en 9 maanden is. De juf spreekt u bij het hek aan en maakt een afspraak met u. 
U ontvangt maximaal 2 dagen voor het gesprek een e-mail met een link naar een digitaal gesprek. Deze link werkt alleen op het moment van de afspraak. 

Groep 1 en 2: 
U ontvangt half november een brief. Hierin geeft de juf aan of u een gesprek heeft of niet. Mocht u niet ingepland zijn voor een gesprek, maar dit wel willen, kun u dit op de brief aangeven en teruggeven aan de juf. 
U ontvangt maximaal 2 dagen voor het gesprek een e-mail met een link naar een digitaal gesprek. Deze link werkt alleen op het moment van de afspraak. 

Groep 3 t/m 8:
U ontvangt half november een brief. Hierin geeft de juf aan wanneer u een gesprek heeft. Mocht dit moment niet uitkomen, dan geeft u binnen 2 dagen de brief mee terug aan uw kind. 
U ontvangt een week voor het gesprek het rapport en een e-mail met een link naar een digitaal gesprek. Deze link werkt alleen op het moment van de afspraak. 

Zoals u begrijpt kunnen niet alle gesprekken op woensdag 25 november plaatsvinden. De gesprekken vinden plaats rond eind november/begin december.


Terug