Nieuws
Schoolfotograaf

Schoolfotograaf

Maandag 5 oktober 2020

De schoolfotograaf komt op maandag 12 oktober en donderdag 15 oktober naar onze school om schoolfoto's te maken.

In onderstaand schema kunt u zien op welke dag, welke groep gefotografeerd wordt.

Hieronder het rooster:

Maandag 12 oktober:
11.30 uur peuters nijntje blauw en groen – als uw peuter op die dag niet naar school gaat, brengt u uw peuter om 11.30 naar school. U blijft zelf (op afstand) buiten wachten tot de foto’s klaar zijn en daarna mag u uw kind weer mee naar huis nemen.

13.30 uur groep 2

14.30 uur groep 4/5

 

Donderdag 15 oktober:
11.00 uur groep 1

12.30 uur groep 7/8

13.30 uur groep 3

14.30 uur groep 6

De foto’s worden zoveel mogelijk in de klas gemaakt om de sfeer van de school mee te geven. Er is dus geen studio met een vaste achtergrond. Kinderen mogen kiezen uit een aantal voorbeeld poses. Zelf een pose verzinnen mag ook. Het is handig om deze dag plakkerige boterhamsmeersels te vermijden zoals chocopasta.

Helaas worden er dit jaar geen broer/zussen foto’s gemaakt i.v.m. corona. Dit veroorzaakt anders teveel onnodig geschuif binnen de school

De foto's zijn klaar na ongeveer 2 weken, dan krijgt uw kind een zakje met de foto's. Daaraan zit een brief en een kaart met inlogcodes voor de webshop. In de webshop staan meer foto's die online besteld kunnen worden. In de brief staat ook aangegeven dat er via een bankoverschrijving betaald kan worden indien de foto's uit het zakje gehouden gaan worden. Als u het fotozakje niet wilt houden, dan kunt u die ongeopend retourneren bij de juf van de groep. 

 


Terug