Nieuws
Groep 4-5 - gaat er weer tegen aan

Groep 4-5 - gaat er weer tegen aan

Dinsdag 1 september 2020

De zomervakantis is inmiddels alweer voorbij. De kinderen van groep 4-5 zijn alweer  2 dagen naar school geweest. Wat was het fijn om elkaar na 6 weken vakantie  weer te zien.

Ook mogen wij in groep 4-5 twee nieuwe leerlingen verwelkomen, dit zijn Melih en Lejla.  Wat fijn dat jullie er zijn!

In deze afgelopen 2 dagen hebben de kinderen alweer heel veel geleerd en  gedaan. De 1e schoolweek is een instapweek. Er worden bepaalde onderdelen van  het vorige schooljaar herhaalt,  bijv.  rekenen tot 20 of tot 100, de spellingsregel ng/nk,  wat is een zelfstandig naamwoord? Maar er wordt ook kennisgemaakt met nieuwe methode bijv. Taalactief voor groep 4, Engels groep 4/5, Grip groep 4/5, Actief Lezen etc.

Naast het werken uit de methodes is het  's middags ook even tijd voor leren in spelletjesvorm. Vanmiddag hebben de kinderen rekenspelletjes gespeeld. Tijdens het spelen van de spellen hadden de kindern veel plezier en passen toe wat ze hebben geleerd.

Met elkaar gaan wij er weer te gaan dit nieuwe schooljaar!

Gisteren heeft uw kind 2 brieven meegekregen. Eén over het activeitenprogramma en één voor toestemming met betrekking tot het mogen plaatsen en gebruiken van foto's waar uw kind op staat.

Wilt u deze brieven  invullen  en  mee terug geven naar school met uw kind. Inleveren voor a.s. donderdag 3 september.

Ouders die de brieven al hebben ingevuld en mee terug hebben gegeven naar school, wil ik alvast bedanken. Dank u wel!

 

 

 

 


Terug