Nieuws
Nieuwe schooltijden en schoolgids

Nieuwe schooltijden en schoolgids

Vrijdag 10 juli 2020

Wellicht heeft u het op de schoolapp of website al gezien. De nieuwe schooltijden voor volgend schooljaar zijn bekend. Deze vindt u ook terug in onze nieuwe schoolgids, die op de website staat.

Ook dit jaar is er weer een kleine wijziging. Hoe dat komt heeft te maken met de 10 uur leertijduitbreiding die wij uw kinderen, van de gemeente, moeten aanbieden in groep 3 tot en met 8. 

Een wens van ouders was om de tijden van de kleuters en groep 3 t/m 8 op elkaar aan te laten sluiten. Dit hebben wij afgelopen jaar gedaan. Door de corona heeft dit maar een half jaar gedraaid. Daarna weer naar 14:30 uur voor iedereen. Wij zien  dat 10 uur extra voor kleuters écht veel te lang is. Daarom hebben wij de uren van de kleuters weer verminderd naar 3 uur extra.
Mocht dit problemen opleveren, hebben we daar een oplossing voor. Dit is geen activiteitenprogramma of lesaanbod, maar echt opvang. Als u hier gebruik van wilt maken, stuurt u voor de zomervakantie een mailtje naar elout@soeterwoude.nl om dit door te geven. 

Een wens van de leerlingen was om zelf vakken te kiezen. De verplichte vakken vonden zij niet fijn. Daarom wordt hen, na de zomervakantie, gevraagd welk vak zij graag willen volgen. 


Terug