Nieuws
Groep 1 en 2 - Mogen dond. thuisblijven

Groep 1 en 2 - Mogen dond. thuisblijven

Woensdag 17 juni 2020

Zoals u wellicht weet zijn er momenteel strenge regels. Wanneer een juf verkoudheidsklachten heeft mag zij, net als de leerlingen, niet naar school. Zij  moet eerst getest worden. En daarna wachten op de uitslag. Hierdoor is een juf soms 4 of 5 dagen afwezig. 

We doen ons best om dit op te vangen, wanneer dit aan de orde is. Helaas lukt dat niet altijd. Morgen hebben wij bijvoorbeeld te weinig juffen voor 3 kleutergroepen. Daarom willen wij u vragen, mocht u in de gelegenheid zijn om uw kleuter thuis op te vangen, graag! Dan vangen wij alle kleuters op, waarvan het niet mogelijk is dat zij thuis blijven en voegen hen samen. Zo hebben wij minder leerkrachten nodig. 

Gisterenavond heeft het RIVM de regels aangepast. Kinderen tot 6 jaar, wanneer zij verkouden zijn en geen koorts hebben, mogen toch gewoon naar de school en opvang komen. Dit maakt het voor ons moeilijker, omdat de juffen wel thuis moeten blijven met deze klachten. Helaas zullen we hierdoor wellicht vaker een beroep doen op u. Maar we proberen nooit het onmogelijke van u te vragen. 

 


Terug