Nieuws
Rapporten

Rapporten

Vrijdag 5 juni 2020

Helaas heeft de sluiting van de school ervoor gezorgd dat groep 3 t/m 8 zijn 2e rapport nooit ontvangen heeft. Hier hebben de kinderen wel hard voor gewerkt. En de juf heeft ze dan ook met plezier voor de kinderen gemaakt. Maar ze liggen nog steeds op school.

Op dinsdag 30 juni krijgt groep 3 t/m 8 alsnog het 2e rapport mee naar huis. Dit gaat dus over het werk van oktober tot februari. Niet over de afgelopen tijd. Mocht u hier specifieke vragen over hebben, kan dit door telefonisch contact op te nemen met de juf van uw kind. 

Uiterlijk dinsdag 07 juli (na een week) verwachten wij alle rapporten weer getekend retour op school. Dus na het lezen van het rapport, graag weer meegeven met uw kind. 

U begrijpt dat het voor ons onmogelijk is om een derde rapport te schrijven. Vanaf maart tot nu is er veel gebeurd. En ook veel geleerd. Maar op zo'n andere wijze dat een rapport niet passend is. Daarom hebben wij voor deze unieke periode een unieke oplossing bedacht. Deze krijgen alle kinderen ook op dinsdag 30 juni mee. Houd de tas van uw kind dus goed in de gaten!

 


Terug