Nieuws
Vanaf 8 juni weer volledig open

Vanaf 8 juni weer volledig open

Maandag 8 juni 2020

Mark Rutte heeft laten weten dat we vanaf 8 juni weer volledig open mogen. Veel regels blijven hetzelfde:
- Er is een inloop tussen 08:15 en 08:30 uur;
- Ouders brengen hun kind tot de afzetzone;
- Ouders gaan daarna zo snel mogelijk weer naar huis;
- Kinderen hebben in hun tas brood, geschild en gesneden fruit en een fles gevuld met water;
- Ouders wachten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 14:30 uur op hun kind bij de deur/poort van de juiste afzetzone. Op woensdag is dit om 12:30 uur;
- Wilt u een gesprek met een juf, dan neemt u telefonisch contact op of mail u naar elout@soeterwoude.nl;
- Heeft uw kind, of iemand anders thuis, griepverschijnselen of is ziek? Dan blijft u en uw kind thuis. Bel voor 08:20 uur naar 010-4853427 of mail voor 08:00 uur naar ziekmelding@soeterwoude.nl

Wat verandert er dan?
- Alle kinderen gaan weer alle dagen naar school!
Dit vinden sommige ouders van groep 3/4 nog best spannend, omdat dit veel kinderen in een lokaal zijn. Daarom hebben wij besloten om tot de zomervakantie groep 3 en 4 te splitsen. Beide groepen zitten in een eigen lokaal. Daar hebben we meer juffen voor nodig. Daarom zijn enkele groepen tot de zomervakantie toch af en toe vrij.
Groep 3 is elke vrijdag vanaf 12:15 uur vrij.
Groep 4 is elke maandag vanaf 12:30 uur vrij.
Groep 8 blijft elke woensdag vrij.

- Meester Devin biedt extra buitensport aan op het schoolplein tussen 14:30 en 15:15 uur. Je kunt je opgeven door zelf een briefje te schrijven dat je meedoet, met handtekening van de ouders. Dit briefje geef je aan meester Devin.
Groep 4 mag op dinsdagmiddag.
Groep 5 mag op donderdagmiddag.
Groep 6/7 mag op vrijdagmiddag.

- In bijzondere gevallen willen we soms toch ouders op school spreken. U wordt dan door ons uitgenodigd. Ook u maakt bij binnenkomst uw handen schoon. Daarna gaat u naar de daarvoor ingerichte gespreksruimte. Hier staan alle stoelen op 1,5 m afstand en zijn reinigingsspullen aanwezig.

- Alle laptops worden volgende week weer ingeleverd bij de juf. Wij verwachten dat op vrijdag 12 juni alle laptops met oplader weer op school zijn.

Wij zijn blij dat iedereen zich goed aan de regels te houdt. Hierdoor is het mogelijk om het aantal lesdagen uit te breiden. Bedankt voor al uw begrip en medewerking.


Terug