Nieuws
Groep 0 - Financiën

Groep 0 - Financiën

Woensdag 13 mei 2020

Wellicht heeft u het in het nieuws gehoord. Omdat de peuteropvang een paar weken gesloten is geweest, krijgt u een deel van de betaling terug.
Wanneer u kinderopvangtoeslag ontvangt is er wel geincasseerd, maar ontvangt u uw deel terug via de Sociale Verzekeringsbank, op basis van informatie van de Belastingdienst.
Wanneer u geen kinderopvangtoeslag ontvangt zult u dit geld teruggestort krijgen. 
Wilt u hier meer informatie over, kunt u contactopnemen met Stichting PCBO 010-2916413 of via SKRZ@pcbordam.nl

Vanaf 1 juni is er nog een ander financieel voordeel voor ouders die in financiele problemen zijn geraakt. Om te voorkomen dat door financiele problemen uw kind niet meer naar de peuteropvang kan gaan. 

Wanneer u in de schuldsanering zit, en dit geregistreerd staat bij WSNP of WGS, kunt u gebruik maken van de regeling Gelijke kansen. Dit betekent dat uw peuter (voor maximaal 16 uur per week) gratis gebruik mag maken van onze peuteropvang, zolang u in de schuldsanering zit. 

Deze week ontvangt u, via de tas van uw peuter, een brief: Formulier Gelijk kansen. Wanneer u hier recht op heeft, vult u dit formulier in. Daarna stopt u deze voor 1 juni in de brievenbus van de basisschool (Voetjesstraat 8). Juf Lilian Pol neemt telefonisch contact met u op, om uit te leggen wat de vervolgstappen zijn. 


Terug