Nieuws
Groep 8 - Heeft een feestles

Groep 8 - Heeft een feestles

Dinsdag 21 april 2020

Vandaag had groep 8 een feestles. De slingers konden aan de wand. Na de vakantie mogen we elkaar weer ontmoeten! We hebben vandaag spelletjes gespeeld en liedjes geluisterd. Is er dan niet gewerkt? Oh, ja dat wel hoor. Maar dat kan heel goed tegelijkertijd. 

Tijdens de spellingsles luisterden we een rap met au/ou-woorden. 
En met 'Petje op en petje af' oefenden wij de otje-ou en atje-au woorden. Creatief is groep 8 wel zeg. Een fietshelm, schrift, pet, banaan, slipper, knuffel. Er kan een hoop op je hoofd!

Tijdens werkwoordspelling luisterden wij een ook een rap. Er werden veel voltooideelwoorden verzameld. Daarna hebben we er bijvoeglijk naamwoorden van gemaakt. 

Het was een leuk les, waarin hard gewerkt is. We gaan nog 3 dagen hard aan het werk. Daarna is er twee weken meivakantie. De kinderen hadden zin in vakantie, als ze maar geen huiswerk zouden krijgen. Dat is beloofd. Geen huiswerk. Maar mocht je je vervelen, zijn er altijd nog de leuke lessen van de meesters en juffen van het activiteitenprogramma. Deze zijn elke maandag terug te vinden in de app. 

Helaas was niet iedereen aanwezig vandaag. Maar het was wellicht ook wel verwarrend dat de tijd ineens gewijzigd was. Klik nog eens op de linken om de liedjes te beluisteren. 

 


Terug