Nieuws
Groep 1/2b - Werkt hard in week 13

Groep 1/2b - Werkt hard in week 13

Vrijdag 27 maart 2020

De tweede week thuisblijven en thuiswerken zit er op... Met veel kinderen heeft de juf al kunnen Zoomen (videobellen) wat ontzettend leuk was! Houdt u de schoolapp in de gaten? In het thuiswerk van de kinderen wordt aangekondigd wanneer u kunt inbellen met Zoom naar de juf. 

Het is fijn om elkaar te zien en te spreken. En wat wordt er ontzettend hard gewerkt vanuit huis. Er is deze week heerlijk gebakken. Youssef, Romaisa, Muammer en Alan, jullie taarten zagen er echt heerlijk uit!

Alan en Wiktor zijn gaan knutselen en gaan krijten, Muammer heeft een werkje over de schaduw gemaakt, Kerem is bezig met de miniloco... en zo wordt er door iedereen hard gewerkt. Heel goed om te zien! Blijf het thuiswerk elke dag even bekijken, want af en toe zit er een filmpje van juf Annemijn, juf Femke of juf Kim bij. Dat willen jullie vast niet missen! ????

In het fotoalbum vinden jullie een overzicht van alle foto's die deze week gestuurd zijn naar thuiswerken@soeterwoude.nl Elke week zal de juf de foto's die gestuurd worden in een fotoalbum zetten, zodat we ook elkaar via foto's kunnen blijven zien en op de hoogte blijven van elkaar. 


Terug